top of page

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i LÅS1 Sikkerhet AS, heretter kalt Behandlingsansvarlig. 

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av behandlingsansvarlig og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre kunder basert på deres instruksjoner. 

Behandling av personlige data er nødvendig for at vi skal kunne ivareta våre kontraktsforpliktelser og betjene deg som kunde. Personlig data kan benyttes til følgende formål: Salg, kundekontakt, informasjon, bokføring og markedsføring. 

Ved markedsføring på e-post/sms innhentes samtykke. 

Ved å gi oss dine personlige opplysninger, godtar du praksis og vilkår som er beskrevet i denne personvernerklæringen. Om du har innsigelser til vår behandling av personvern ta kontakt med oss, du har også anledning til å klage til Datatilsynet. 

Behandlingsansvarlig:

LÅS1 Sikkerhet AS

Boecks gate 1 

1473 Lørenskog

E-post: post@las1.no

Telefon: 41700000

Kontaktperson personvern: Linda Riediger

E-post: linda.riediger@las1.no

Opplysninger som innhentes

Opplysninger som kan registreres og lagres når du registrerer din kontaktinfo på nettsiden, når du er i kontakt med salg og support via e-post og kontaktskjemaer.

Hvor lagrer vi informasjon om deg- og hvor deler vi informasjonen med andre?

Kontaktinformasjon som legges inn på nettsiden lagres i wix som er vår plattform for nettpublisering, og sendes til oss via systemet på mail. 

Underleverandører

Behandlingsansvarlig benytter seg av tjenester levert av 3. part som beskrevet under:

Tripletex AS:

Vårt regnskapssystem der nødvendige data for bokføring registreres og lagres.

Outlook:

Håndtering av epost og avtaler i kalender.

Vipps:

Om kunde betaler med vipps vil ditt telefonnummer sendes videre til vipps for identifikasjon. 

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyser av trafikk. IP adresser og besøksmønster lagres. 

Kommunikasjon gjennom epost og sms

Vi benytter både epost og sms for kommunikasjon med kunder, f.eks bekreftelse av bestillinger, melding om varer klar for henting og lignende. 

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Dette får du ved å henvende deg til oss. Dersom de registrerte opplysningene ikke er korrekte eller er ufullstendige, kan du kreve de rettet etter personopplysningsloven. 

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin. Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelse og samle informasjon om hvordan våre nettsider brukes. 

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket til lagring av informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillinger i din nettleser. 

bottom of page