top of page

Adgangssystem

Adgangssystem bedrift

Adgangssystem med elektroniske låser er en fremtidsrettet løsning som passer de fleste steder og som mange velger, og det med god grunn. Tradisjonelle nøkler byttes ut med adgangsbrikker, adgangskort og koder. Noen løsninger gir adgang via app, mulighetene er mange og tilpasses behov og krav om sikkerhet. 

Elektronisk avlåsning er et generelt begrep på ulike løsninger som styrer låser med elektronikk. Adgangssystem kan være offline eller online, administreres via pc, smarttelefon eller skyløsning. Elektronisk avlåsning gir høy grad av sikkerhet og samtidig brukervennlighet.

Ofte inngår elementer som dørautomatikk, styring og andre dørfunksjoner som skal spille sammen. Rømningsvei og universell utforming skal ivaretas for god sikkerhet og funksjon for brukerne. Vår oppgave er å veilede slik at løsningen tilpasses det enkelte sted. 

Ønsker du tilbud eller befaring?

Send oss en melding så

kontakter vi deg

For å hjelpe deg best mulig vil vi lagre opplysningene du oppgir her. De vil ikke bli brukt i annen sammenheng.
For borettslag og bedrifter
Adgangssystem Borettslag og Sameier

Med mekaniske låser i dørene er det et kjent problem at nøkler kommer på avveie, de kan være mistet eller ikke returnert etter utlån. Etter hvert står man med et ukjent antall personer som har tilgang til områdene og sikkerheten er ikke lenger slik den bør være. 

Med elektronisk adgangssystem betjenes låsene gjerne med adgangsbrikker, og når brikker kommer på avveie slettes de fra systemet. Nye brikker er rimeligere enn etterbestilling av systemnøkler så her ligger det også en økonomisk fordel.

Administrasjon av brikker i større borettslag anbefaler vi at håndteres av låsesmed eller driftsansvarlig, da det er et stort ansvar og en skal være bevisst på hvilke tilganger man gir slik at ikke beboere får tilgang til feil oppgang, styrerom eller annet en ikke nødvendigvis skal ha. 

Når type system skal velges så bruk kunnskapen vår - vi har montert  adgangssystemer på ulike steder og sitter på masse erfaring. Det er helt uforpliktende å ta kontakt med oss, og vi kommer gjerne på befaring om dere ønsker det. 

SMARTair adgangssystem
Åpne med brikke
Kombiner kort og kode
SMARTair 
bottom of page