top of page

PULSE

PULSE 

System 20

System 20

Digitalt låssystem
Ingen batterier eller strøm
Patenterte nøkler
To Sikkerhetsnivåer

Låssystem

Låssystem benyttes i hovedsak av borettslag, sameier og bedrifter. Der det idag er eldre låssystem hvor nøklene ikke lenger er patenterte, tar elektroniske låssystem over med høy sikkerhet og fleksible programmeringsmuligheter. 

I et låssystem bestemmer sylinderen hvilke nøkler som skal kunne låse opp og igjen låsen. Man kan ha samme nøkkel til låsen på inngangsdør, bod og garasje, eller hengelås hvis man ønsker.

I en flermannsbolig kan en ha sylinder i fellesdører som alle beboeres nøkkel passer til, samtidig som samme nøkkel benyttes i hver enkelt sin inngangsdør uten at de passer i hverandres..

 

Et låssystem bygges etter behov både i størrelse og sikkerhetsgrad. Altså alt fra en mindre bolig til større bygninger. 

Nye nøkler og sylindere bestilles opp av den eller de  som har rekvisisjonsrett slik at uvedkommende ikke får kopiert nøkler så lenge systemet er patentert. 

Hva vi kan gjøre for deg

LÅS1 har god kompetanse og lang erfaring med låssystem på forskjellige typer bygg. Vi bistår med planlegging og montering, samt tilvirkning av sylindere og nøkler i ettertid. 

Vi befarer gjerne og gir forslag til gode funksjonelle løsninger. 

PULSE

Ønsker du tilbud eller befaring?

Send oss en melding så

kontakter vi deg

For å hjelpe deg best mulig vil vi lagre opplysningene du oppgir her. De vil ikke bli brukt i annen sammenheng.

PULSE er et helt nytt digitalt låssystem som er egnet for miljøer med mange brukere. En nøkkel gir adgang til alle nødvendige låser. 

PULSE kombinerer fleksibiliteten i elektronisk avlåsing og tryggheten i mekanisk sikkerhet som gir en smart løsning for nybygg eller i eksisterende dører. Brukeren har en programmerbar nøkkel som gir adgang til tildelte dører gjennom Incedo™ Open, en skybasert plattform. Her oppdateres tilganger slik at mistede nøkler kan blokkeres og nye tilganger kan gis. Enkelt å administrere for de som forvalter og revisjonsspor gir oversikt over endringer som er utført. 

 

PULSE nøkkelen skaper sin egen energi ved bruk (kinetisk energi) og trenger derfor ingen batterier eller strøm. Nøklene kan omprogrammeres og dermed brukes igjen. 

Dette er et kostnadseffektivt låssystem!

System 20

System 20 låssystem med patenterte nøkler som passer til kontor, butikk og boligbygg og har 2 sikkerhetsnivåer, System 20 og System 20+.  De to sikkerhetsnivåene lar seg kombinere i samme system, System 20+ brukes der det er behov for FG godkjent avlåsing. Nøklene i System 20 er patenterte frem til 2036. 

System 10 er patentert til 2024 og vi gjør etterleveringer til systemet fremover.  

Usikker på hva som passer hos dere?

Vil du bestille nøkkel eller sylinder til eksisterende system?

Kontakt oss på telefon 41 70 00 00 eller på epost til post@las1.no

bottom of page